Het ontstaan van

Het ontstaan van ZOkrachtig
ZOkrachtig is in 2011 ontstaan uit een idee van Sylvia van Haaften die later in samenwerking met Annemiek de Meulmeester verder is uitgebouwd. Een jaar na de officiële inschrijving – op 1 januari 2012 – is Sylvia van Haaften alleen verder gegaan om de visie van ZOkrachtig verder te verduidelijken, ZOkrachtig meer naamsbekendheid te geven en het netwerk uit te bouwen en te verstevigen.

Sylvia van Haaften
SOS Freelance is 1 januari 2007 opgericht door Sylvia van Haaften, actief als interim professional op het gebied van facility-, office- en projectmanagement. Zij is een professionele ondernemer met ruim 20 jaar werkervaring in de genoemde vakgebieden, waarvan 15 jaar binnen de (Rijks)overheid. Sylvia is een energiebron met passie, ze werkt vol enthousiasme en is resultaatgericht. Sylvia kan met haar charisma dingen goed neerzetten en vormgeven. Ze heeft een goed instinct dat haar niet in de steek laat. Sylvia weet op een positieve wijze de aandacht te vangen en vast te houden ze brengt alles bijeen en zet dingen neer. Nieuwe uitdagingen doen Sylvia groeien. Sylvia zal de organisatie zich snel eigen maken, haar netwerk is hierdoor zeer groot.

Referenties
Sylvia onderscheidt zich van collega’s door een houding van ‘aanpakken’ en ‘moed’, in combinatie met een flinke dosis humor. Deze combinatie van stijlkenmerken maakt dat ze lastige vraagstukken in rap tempo weet op te lossen, met behoud van de relatie.
Ref. Gertine van der Vliet, Directeur – Medical Delta

Met Sylvia haal je snelheid in huis, ze is zo snel dat jij bij wijze van spreken soms achter haar feiten aanloopt: wie wenst dat nu niet van zijn ondersteuning?! Sylvia is heel flexibel, draait nergens haar hand voor om, staat voor iedereen klaar en is ook simpelweg een top-meid!
Ref. Hester Menninga, Bestuurssecretaris / Kwartiermaker Bestuursbureau- IPO

Sylvia heeft een aantal maanden als PMO voor een programma binnen het CBR gewerkt. De opdracht die Sylvia had meegekregen, de projectmanager ‘ontzorgen’, heeft ze buitengewoon professioneel uitgevoerd. Sylvia is daadkrachtig, betrouwbaar en niet onbelangrijk, enorm resultaatgericht. Ze is een volwaardig sparringpartner met veel kennis van het vak PMO. Daarnaast heeft Sylvia een prettige persoonlijkheid, heeft gevoel voor politieke verhoudingen en straalt energie uit waardoor ze collega’s enthousiasmeert de gewenste verandering door te voeren.
Ref. Daniëlle Galjaard, Business Projectmanager – CBR

Meer referenties zijn op te vragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *