Successen

Successen zijn plaatsingen van ZOkrachtig interimmers bij opdrachtgevers, maar ook zeker leads die we met elkaar delen die leiden tot een mooie opdracht. Successen zijn er om te delen!

Annemieke Jense – In april 2020 deelde ik een VA opdracht in de ZOkrachtig groep, bij mijn huidige opdrachtgever, waarop meteen drie dames enthousiast reageerden. Ik heb de drie ZOkrachtig dames voorgedragen en Margit van Boheemen gaat mij opvolgen. Weer een succes binnen ZOkrachtig.

Yvonne Dings – Met dank aan Janine Koster gestart als PA van de Raad van Bestuur van het AvL. Supermooie opdracht en heel blij mee.

Wilma Nedermeijer Weer tijd voor het delen van een succesje! Dankzij een mooie aanbeveling van Amanda Heithuis bij Microsoft Nederland twee inspiratiesessies Office 365 & Teams gegeven aan in totaal 50 personal assistants. Heel erg leuk! (Op 30 januari is er weer een training Teams in Vleuten! www.nedermeijer.nl/trainingsdata)

Petra van Ingen – Meerdere ZOkrachtigers geholpen aan opdrachten afgelopen periode. Een PMO opdracht bij KOOP. Notuleerklus van 1 dag. Opdracht bij Hiemstra en De Vries. Opdracht bij Hogeschool van Amsterdam.

Grada Snoek – Omdat ik elk jaar voor eventjes naar het buitenland vertrek, zoek ik natuurlijk vervanging voor mijn opdrachten gedurende mijn afwezigheid. Eén berichtje in de ZOkrachtig FB-groep en het is geregeld. Wat een prachtig netwerk met vakkundige collega’s. Vol vertrouwen vertrek ik dan ook! 

Sylvia van Haaften – SOS Freelance / ZOkrachtig – Ik ben bezig geweest om een Agile Scrum training te organiseren voor het ZOkrachtig netwerk. Dit is gelukt en hoe, 21 inschrijvingen! Door dit gezamenlijk te doen konden wij een scherpere prijs afspreken met de trainer. #samensterk #goedkoper #ontwikkelen #agilescrum #meegaanmetdetijd

Faria Salarbux – Salarbux Business Support – Altijd leuk om je netwerk te verbreden. Mensen te ontmoeten waar je energie en inspiratie van krijgt. Daarom voel ik me zeer vereerd om me te mogen aan sluiten bij ZOkrachtig. Een team van pro-actieve, krachtige dames die weten wat ze kunnen en waar ze voor staan. Dit is zeker bewezen na mijn recente bezoek aan de ZOkrachtig netwerk bijeenkomst in Harmelen. Allemaal ondernemers die aan het werk zijn en waar je mee kunt sparren en met name kennis en expertise mee kunt delen. Ik moet zeggen dat ik zeer onder de indruk ben van Sylvia van Haaften en haar netwerk. Ook is dat gebleken uit 1 telefoontje die me de volgende dag een opdracht bij RWS in Utrecht heeft opgeleverd. Ik moet zeggen dat ik niet veel aquisitie doe, maar het blijkt maar weer….”Only surround yourself with people who are going to lift you higher” #positivemind #positivevibes #positivelife #ZOkrachtig

Janine Koster – Janine Koster Office Support – Ik ben door Sylvia benaderd voor een opdracht bij RWS Utrecht. Het betrof een functie op de afdeling Inhuurdesk GPO waar een behoorlijke achterstand in 8 weken moest worden weggewerkt. Hiervoor werden twee ondersteuners gevraagd. Na 1 gesprek te hebben gehad bij RWS kon ik direct na mijn vakantie begin maart starten. Hier heb ik ook Faria Salarbux leren kennen die mijn tijdelijke collega werd. Niet kort nadat ik hier was begonnen heb ik via ZOkrachtig gereageerd op een management ondersteunende functie bij RWS in Haarlem. Ook hier werd na 1 gesprek positief op gereageerd zodat ik na afronding van de opdracht in Utrecht direct verder kon in Haarlem. Ik ben blij met Sylvia omdat ik dankzij haar vele contacten bij RWS de kans heb gekregen binnen deze organisatie ervaring op te doen.

Yvonne van der Stok – Bright Management Support & Communicatie – Door ZOkrachtig ben ik gevraagd voor een opdracht bij Rijkswaterstaat voor het projectteam Innovatiegericht Inkopen. Door de kennis en kunde van Sylvia van Haaften over de opdrachtgever en haar netwerk was één kennismakingsgesprek tussen de opdrachtgever en mij voldoende waarna ik de volgende dag kon starten! Deze opdracht was in eerste instantie voor 3 maanden waarna de opdracht is verlengd met 9 maanden. Vervolgens kon ik doorstromen naar een nieuwe opdracht binnen RWS. Tijdens de opdracht bij Innovatie is Nicolien Stolwijk via ZOkrachtig gestart bij Rijkswaterstaat op een interim opdracht voor de SO3 en heb ik haar wegwijs kunnen maken met de systemen. ZOkrachtig heeft mij veel gebracht en lever ik zelf graag mijn bijdrage zoals een opdracht via mijn netwerk voor Sylvia van Haaften bij CBR.

Rosita van Berkom- van Lokven – Roos Support – Ik werd via het ZOkrachtig-netwerk benaderd voor een opdracht bij GGN in Den Bosch. Monique van Ringelenstein was benaderd voor fulltime ondersteuning voor de Raad van Bestuur, maar had hiervoor zelf niet genoeg ruimte. Na samen de mogelijkheden te hebben bekeken en meerdere gesprekken met de opdrachtgever konden wij na even puzzelen deze opdracht gezamenlijk als duo invullen. Het was erg prettig eens met een ZOkrachtig-collega samen te werken, óók de kracht van een goed netwerk. Ook daarom kiest de opdrachtgever steeds vaker voor de #powerassistants van ZOkrachtig!

Hilde Maasland, Maasland Project Support – Terwijl ik mijn vorige opdracht nog aan het afronden ben, heb ik via het ZOkrachtig netwerk alweer een nieuwe klus. Collega interimmer Monique van Ringelenstein is door haar eerdere opdrachtgever Sanofi gevraagd om de komende maanden opnieuw een opdracht bij hen in te vullen. Dit keer gaan beide senior marketing assistants in deels overlappende periodes met zwangerschapsverlof. Er is dus een tweede interimmer nodig, en door het ZOkrachtig netwerk, was dat zo geregeld! Monique kent het bedrijf én kent haar ZOkrachtig collega’s en kan zo als geen ander de juiste match maken. Hieruit blijkt maar weer: het ZOkrachtig netwerk heeft meerwaarde voor zowel onze opdrachtgevers als onze collega interimmers (en daarmee ook voor onszelf). Ik ben trots er deel van uit te maken!

Carin Bobeldijk, RVO (oud Agentschap NL) – Ideaal om met ZOkrachtig de juiste persoon op de juiste plek te krijgen. En een mooie gelegenheid om je netwerk te vergroten.

Cees Busé, Busé Communications – Als ZZP’er in communicatieadvies heb ik via ZOkrachtig één van de leukste opdrachten gekregen die ik tot nu toe heb gedaan bij het ministerie van Buitenlandse Zaken. Ik weet uit ervaring dat ZOkrachtig een professionele, meewerkende organisatie is die ook heel prettig in de omgang is, zodat ik me alleen op mijn opdracht hoef te concentreren. Alles er omheen wordt door hen geregeld en dat is hoe ik het als ZZP’er wil hebben. Ik zou graag nog een keer via ZOkrachtig willen werken.

Martin van der Does de Bye, Rebel – ZOkrachtig is in 2012 ingehuurd om een plan van aanpak te schrijven voor een adviestraject van het Rebel Secretariaat. ZOkrachtig heeft een gedegen en goed afgestemd plan van aanpak (offerte) voor dit traject opgesteld waardoor de diverse stappen duidelijk en helder gemaakt zijn. Ook gedurende het project was ZOkrachtig goed aangehaakt en kon flexibel zijn in het aanpassen van die stappen. Drie verschillende interimmers uit het ZOkrachtig netwerk zijn hiervoor ingezet, een secretaresse, een coach/trainer en een adviseur. Het adviestraject heeft de basis gelegd voor de verdere professionalisering van het secretariaat van Rebel. De verdere stappen daarbij worden door Rebel nu zelf ter hand genomen.

Sylvia de Hoog – Ik ben door ZOkrachtig ingehuurd om tijdelijk het secretariaat van een adviesbureau in Rotterdam te vervangen zodat zij hun gezamenlijk cursus, als onderdeel van een adviestraject, konden volgen. Het adviestraject is ook door ZOkrachtig opgezet en uitgevoerd. Ik heb de samenwerking met een “bemiddelaar” met verstand van zaken, eigenlijk meer een waardevol collegiaal contact, als prettig ervaren.