Successen

Successen zijn plaatsingen van ZOkrachtig interimmers bij opdrachtgevers, maar ook zeker leads die we met elkaar delen die leiden tot een mooie opdracht. Successen zijn er om te delen!

Petra van Ingen – Meerdere ZOkrachtigers geholpen aan opdrachten afgelopen periode. Een PMO opdracht bij KOOP. Notuleerklus van 1 dag. Opdracht bij Hiemstra en De Vries. Opdracht bij Hogeschool van Amsterdam.

Sylvia van Haaften – SOS Freelance / ZOkrachtig – Ik ben bezig geweest om een Agile Scrum training te organiseren voor het ZOkrachtig netwerk. Dit is gelukt en hoe, 21 inschrijvingen! Door dit gezamenlijk te doen konden wij een scherpere prijs afspreken met de trainer. #samensterk #goedkoper #ontwikkelen #agilescrum #meegaanmetdetijd

Faria Salarbux – Salarbux Business Support – Altijd leuk om je netwerk te verbreden. Mensen te ontmoeten waar je energie en inspiratie van krijgt. Daarom voel ik me zeer vereerd om me te mogen aan sluiten bij ZOkrachtig. Een team van pro-actieve, krachtige dames die weten wat ze kunnen en waar ze voor staan. Dit is zeker bewezen na mijn recente bezoek aan de ZOkrachtig netwerk bijeenkomst in Harmelen. Allemaal ondernemers die aan het werk zijn en waar je mee kunt sparren en met name kennis en expertise mee kunt delen. Ik moet zeggen dat ik zeer onder de indruk ben van Sylvia van Haaften en haar netwerk. Ook is dat gebleken uit 1 telefoontje die me de volgende dag een opdracht bij RWS in Utrecht heeft opgeleverd. Ik moet zeggen dat ik niet veel aquisitie doe, maar het blijkt maar weer….”Only surround yourself with people who are going to lift you higher” #positivemind #positivevibes #positivelife #ZOkrachtig

Carin Bobeldijk, RVO – Ideaal om met ZOkrachtig de juiste persoon op de juiste plek te krijgen. En een mooie gelegenheid om je netwerk te vergroten.

Cees Busé, Busé Communications – Als ZZP’er in communicatieadvies heb ik via ZOkrachtig één van de leukste opdrachten gekregen die ik tot nu toe heb gedaan bij het ministerie van Buitenlandse Zaken. Ik weet uit ervaring dat ZOkrachtig een professionele, meewerkende organisatie is die ook heel prettig in de omgang is, zodat ik me alleen op mijn opdracht hoef te concentreren. Alles er omheen wordt door hen geregeld en dat is hoe ik het als ZZP’er wil hebben. Ik zou graag nog een keer via ZOkrachtig willen werken.

Martin van der Does de Bye, Rebel – ZOkrachtig is in 2012 ingehuurd om een plan van aanpak te schrijven voor een adviestraject van het Rebel Secretariaat. ZOkrachtig heeft een gedegen en goed afgestemd plan van aanpak (offerte) voor dit traject opgesteld waardoor de diverse stappen duidelijk en helder gemaakt zijn. Ook gedurende het project was ZOkrachtig goed aangehaakt en kon flexibel zijn in het aanpassen van die stappen. Drie verschillende interimmers uit het ZOkrachtig netwerk zijn hiervoor ingezet, een secretaresse, een coach/trainer en een adviseur. Het adviestraject heeft de basis gelegd voor de verdere professionalisering van het secretariaat van Rebel. De verdere stappen daarbij worden door Rebel nu zelf ter hand genomen.