Verbinden en Netwerken

Verbinden met collega ondernemers

Niet voor niets groeit het aantal zelfstandig ondernemers, deze professionals staan open voor samenwerking en uitbreiding van het netwerk. Bereid om een verbinding te leggen met elkaar.

Ben jij een krachtige ondernemende interimmer? Neem contact met ons op, dan zoeken wij ook voor jou mee! Kijk ook eens onder het kopje Agenda voor de ZOkrachtig netwerkbijeenkomsten waar je vakgenoten kunt ontmoeten en kennis en ervaringen kunt delen.

Verbinden met opdrachtgever en opdrachtnemer

Niet iedere ondernemer haalt plezier uit acquisitie of vind dat makkelijk, daarom bundelen we de krachten onder ZOkrachtig Verbinden.

Bent u als opdrachtgever op zoek naar bekwame ondernemers die een netwerk zoals ZOkrachtig achter zich heeft staan voor advies, kennis en achtervang?  Bij ZOkrachtig bent u verzekerd van een snelle respons op uw uitvraag, stellen wij alleen goede profielen voor van gekwalificeerde en krachtige ondernemers en hanteren wij geen hoge bemiddelingskosten of concurrentiebedingen. Contracten en facturatie vinden plaats tussen ondernemer en opdrachtgever, tenzij opdrachtgever dit uitdrukkelijk anders wenst te regelen. ZOkrachtig stelt zowel het belang van de ondernemer als de opdrachtgever voorop.

Dat is het verbinden van opdrachtgever en opdrachtnemer! Een win-win-situatie.

Netwerken
Ons netwerk zit vol échte ondernemers (netwerkers, professioneel, ondernemend, betrokken, etc.) die betrokken zijn bij het netwerk ZOkrachtig. Mede door hun inzet groeit de naamsbekendheid van ZOkrachtig bij opdrachtgevers, brokers en mantelpartijen.

Door te netwerken krijg je meer kracht, door te delen vermenigvuldig je kennis en laat je weten wie je bent en wat je kunt. Wij organiseren netwerkbijeenkomsten met als doel:

  • al netwerkend actuele onderwerpen te bediscussiëren en aan te kaarten, zoals ontwikkeling voor ondernemers, marktwerking en tarieven, HNW, gebruik social media, acquisitie;
  • vakgenoten en con-collega’s te leren kennen zodat we weten bij wie wij voor welke vragen kunnen zijn of leads aan kunnen geven;
  • onder het genot van een hapje en drankje de ZOkrachtig factor versterken. Als 1 ZOkrachtig front de zakelijke markt bestieren als professioneel en gekwalificeerde interimmers / netwerk.

Via mail, LinkedIn, Facebook en onze website (zie agenda) maken wij deze bijeenkomsten kenbaar. De data voor 2023 komen binnenkort online!